Sugestia ta

chisalita sugestia ta

Dacă ai ceva inteligent de spus, te ascultăm!

Reclame
 1. aia este.. suntem ce mai buna clasa?… suntem

 2. nu stiu daca suntem cea mai buna clasa dar in mod sigur suntem printre cei mai cuminti

 3. Este adevărat că se vorbeşte frumos de voi ! Chiar aţi putea fi cea mai bună clasă pentru că fiecare dintre voi poate mai mult decât dă.Poate că acest plus de maturitate pe care aţi început să-l arătaţi va continua să crească astfel încât să formaţi doar voi prima clasă a XI-a.

 4. Cuvântul tocilar are sensurile următoare:
  -1.Persoană care se ocupă cu ascuţirea instrumentelor de tăiat (la tocilă).
  -2. Figurat. Elev sau student care îşi învaţă lecţiile pe dinafară, în mod mecanic.
  Crezi că le-ai putea încadra într-una dintre categoriile acestea Eu aş combina cele două sensuri şi aş da o definiţie care să te enerveze: persoană care îşi învaţă lecţiile pentru a-şi ascuţi mintea ca să poată tăia barierele.

 5. Fără legătură cu subiectul anterior,am găsit o maximă pe care am spus-o la XI A, dar nu foarte exact.Poate fi luată ca recomandare ,,Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci….!!!

 6. se poate ca toata clasa noastra sa intre la clasa 11 A?? asta nu inseamna ca nimeni sa nu aibe medii mai mari ca noi??adica si cel mai slab elev al clasei noastre sa aibe medii mai mari ca restu sau cum?nu prea inteleg

 7. Dacă ai citi cu atenţie Nick, nu cred că nu ai înţelege că este vorba despre posibilităţile voastre intelectuale, deci aţi putea…Dacă analizăm însă şi voinţa voastră ajungem la concluzia reală că nu doresc toţi acest lucru şi urmarea va fi că vor forma XI A doar cei care doresc asta.Tu pe unde te situezi:
  1- vrei şi poţi- vei reuşi,
  2- vrei, dar crezi că nu poţi- mai ai o şansă,
  3-nu vrei, dar poţi- nici o speranţă!
  4-vrei,dar nu poţi-nu este cazul tău.

 8. roxana dangerous

  si eu cred ca toata clasa ar fi buna , daca ar fi putin mai serioasa , daca si_ar valorifica poetntialul si daca ar incepe sa comunice constructiv……atata timp cat concurenta , care se formeaza nu este una benefica grupului , nu se poate constitui o clasa sau o echipa , sunt unele exceptii care sunt preocupate de altceva si fac ca aceasta echipa sa fie un fel de „branza buna in burduf de caine”…..tuturor , le-ar trebui mai mult respect fata de propria lor persoana si evident o sa apara respectul si fata de ceilalti ……. hai 10b….you can do it if you want it …..Elena Ciobanu , cea mai tare profa….

 9. Cand se afiseaza repertizarea pe clase?

 10. 11-A = elevii care invata in acest colectiv sunt unii dintre putinele minuni ale lumii …. un lucru extraordinar este ca isi dau silinta si sunt foarte cuminti …mi’as fi dorit si eu sa am asemenea colegi si puteam sa fiu printre ei dar m’am gandit foarte tarziu si nu mai este posibil….sustin aceasta clasa pentru a nu fi descurajata de unele specimene ale liceului Energetic nr.1

 11. Elena Ciobanu

  Dacă analizezi situația lor școlară (medii, număr de absențe-au împreună cât un singur elev din alte clase), comportament( seriozitate, perseverență , un dezvoltat simț al măsurii și că niciunul nu fumează-foarte, foarte important) ajungi la concluzia că sunt de admirat , de laudat și că nu sunt prea mulți că ei.
  Sper să rămână la fel.

 12. Concluzia e ca sunt de aprecit si trebuie sustinuti din toate punctele de vedere de catre dumneavoastra ceea ce dupa parerea mea consider ca asta ii face sa fie mai abili , mai cinstiti unul cu altul si nu in ultimul rand respectul fata de profesori . Important este ca multi dintre ei din acest colectiv si’au dat seama ca daca ai carte ai parte si ai foarte multe facilitati in viata de zi cu zi . Tot respectul din lume pentru dumneavoastra .

 13. Socio-Umane Energetic

  e foarte obositor blogul. ar trebui renuntat la o coloana, fie stanga, fie dreapta. si flash-urile obosesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: